Despre noi

Familia Roxy Travel a început sa calatoreasca asa cum, probabil, fiecare dintre dumneavoastra ati încercat - cautând pe site-urile tour operatorilor cele mai bune oferte dintr-o anumita perioada, straduindu-se sa le combine cu cele mai bune oferte de transport, chinuindu-se sa desluseasca prescurtarile utilizate de diversii vânzatori si zbatându-se sa afle costurile ascunse din oferte si taxele neprecizate, în plus, cautând referintele date de alti calatori despre hotelurile si statiunile vizate.

Reusitele primelor calatorii si preturile de necrezut i-au determinat pe cunoscutii nostri - rude, prieteni si cunostinte ale acestora sa doreasca sa împartaseasca bucuria acestor vacante cu noi sau organizate de noi.

Câte pagini sunteti dispusi sa cititi pentru a vedea daca descrierile de pe site-urile tour operatorilor sau ale statiunilor si hotelurilor sunt adevarate? Cât timp sunteti dispus sa consumati pentru a face pachetul complet si perfect pentru vacanta dumneavoastra?

Acestea sunt argumentele pentru care nu mai însiram pe site toate tarile, statiunile, hotelurile, perioadele, ofertele etc., ci din consideratie pentru timpul dumneavoastra va oferim doua variante optime, pentru vacante ideale:

1. Daca doriti o anumita destinatie, într-o anumita perioada, contactati-ne precizând detaliile si noi va gasim oferta perfecta.

2. Înscrieti-va adresa de e-mail aici si veti primi periodic cele mai bune, ieftine si complete oferte care apar, fara costuri ascunse si cu toate detaliile precizate.

Contacteaza-ne online:

office@roxytravel.ro

Pentru a vă asigura că ati primit răspuns la solicitarea dumneavoastră vă rugăm să verificati primirea emailului si în căsutele de Promotions, Junk, Spam!